SkyUp планує літати із Запоріжжя в Батумі, Ларнаку і Прагу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

SkyUp планує літати із Запоріжжя в Батумі, Ларнаку і Прагу

Особисті фінанси
602
Український лоукостер SkyUp Airlines має намір навесні-влітку 2021 року запустити рейси із Запоріжжя в Батумі (Грузія), Ларнаку (Кіпр) і Прагу (Чехія).
Про це повідомляється на сайті авіакомпанії.
У SkyUp зазначили, що рейс лоукостера Київ – Запоріжжя – Київ став першим, який прийняв аеропорт в новому терміналі. Він почав працювати 19 жовтня . У новому терміналі, крім SkyUp, поки буде працювати тільки Мотор Січ. Обидві компанії виконують рейси в Київ. SkyUp продовжила на зимовий сезон рейси за маршрутом Київ – Запоріжжя – Київ.
«У планах, як тільки будуть зняті обмеження, – запустити міжнародні рейси і далі розвивати нові напрямки», – йдеться в повідомленні компанії.
Будівництво нового пасажирського терміналу міжнародного аеропорту Запоріжжя було завершено весною 2019 року. 19 жовтня він почав працювати. Площа терміналу становить 12 тис. кв. м, а його пропускна здатність – 400 пасажирів на годину.
Любите подорожувати? Тоді ви знаєте, що без кредитної картки за кордоном складно. Портал Finance.ua підібрав для вас найкращі пропозиції по кредитних картках.

Кредитні картки для мандрівників

За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас