Страхова компанія «Нафтагазстрах» сконцентрується на медичному страхуванні під назвою «NGS» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ

Страхова компанія «Нафтагазстрах» сконцентрується на медичному страхуванні під назвою «NGS»

Фондовий ринок
181
Страхова компанія «Нафтагазстрах», яка більше 25 років працює на страховому ринку, змінила свою назву на NGS. Це рішення було ухвалено керівництвом компанії в рамках реалізації нової маркетингової стратегії.
Страхова компанія «Нафтагазстрах» сконцентрується на медичному страхуванні під назвою «NGS»
«Зміни на краще стають приводом і для зовнішнього оновлення. Для нас важливо, щоб імідж нашої компанії відповідав якості наших послуг і світовим тенденціям у сфері медичного страхування. Закріпитися у свідомості споживачів як компанія-лідер у галузі медичного страхування, розвивати і адаптувати даний напрямок на ринку, сформувати стійкий портрет компанії, яка задає вектор розвитку і визначає стандарти галузі – ось наше бачення на роки вперед, – каже Генеральний директор компанії NGS Антон Кіяшко. – На шляху до досягнення цих амбітних цілей ми змінили ім’я компанії, скоротивши його до NGS. Відсутність додаткових елементів відображає наше прагнення до однаковості і безпомилкової ідентичності».
Ребрендинг, як зазначають в компанії, символізує перехід на якісно новий рівень надання послуг і дозволить зміцнити образ компанії, яка спеціалізується на послугах у сфері медичного страхування в свідомості партнерів, клієнтів і співробітників.
У своїх комунікаціях компанія буде використовувати інтернаціональний варіант бренд-коду NGS, що зумовлено збільшенням кількості іноземних клієнтів, які користуються послугами медичного страхування.
«Наша мета – планомірний розвиток компанії, який буде забезпечено її релевантним позиціонуванням на сучасному ринку медичного страхування, – зазначив Артем Янковський, заступник Генерального директора.
Він додав, що останнім часом компанія значно посилила напрямок надання послуг з індивідуального медичного страхування, особливо бюджетних пропозицій. «Новий підхід покликаний сприяти транспарентності ціноутворення в корпоративному та приватному секторах, оптимізації взаємодії з медичними закладами, підвищенню ефективності наших послуг і розвитку культури менеджменту – так ми бачимо нашу місію. Упевнений, що чітке позиціонування компанії, що відповідає сучасним вимогам суспільства і світовим стандартам соціальної відповідальності, сприятливо позначиться на розвитку нових рішень», – сказав Янковський.
Страхова компанія NGS заснована у 1994 році і 25 років надає послуги з добровільного медичного страхування. Компанія пропонує страхові продукти фізичним і юридичним особам, враховуючи особливості і специфіку сфер їхньої діяльності. Роботу компанії забезпечує команда зі 150 фахівців у представництвах по всій Україні, що гарантує високий рівень обслуговування у регіонах присутності.
NGS є постійним лідером рейтингів спеціалізованого видання «Insurance TOP» серед найбільших компаній України в галузі медичного страхування.
NGS є членом Президії Ліги страхових організацій України та на власному прикладі виступає за високі стандарти публічності та корпоративної соціальної відповідальності на страховому ринку.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас