Нацбанк відсудив у компанії Жеваго низку приміщень в центрі Києва — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нацбанк відсудив у компанії Жеваго низку приміщень в центрі Києва

Фондовий ринок
757
Національний банк відсудив у Костянтина Жеваго об’єкти нерухомості в центрі столиці. Верховний суд відмовився задовольнити касаційну скаргу фармкомпанії “Київмедпрепарат” олігарха, залишивши без змін рішення Госпсуду Києва і постанову Північного апеляційного госпсуду, якими був задоволений позов НБУ і в рахунок часткового погашення заборгованості банку “Фінанси і кредит” з рефінансування (загальна сума – 4,15 млрд грн). Про це повідомляє Finbalance.
Всі ці об’єкти “Київмедпрепарату” розташовані за адресою: вул. Саксаганського, 139:
корпус № 7 загальною площею 783,50 кв. м;
корпус №9 – 1 146,50 кв. м;
корпус №11 – 1 383,40 кв. м;
корпус №17 – 1 184,20 кв. м.
Суди встановили спосіб реалізації предметів іпотеки шляхом продажу на прилюдних торгах з визначення вартості майна в рамках процедури виконавчого провадження, передбаченої законом “Про виконавче провадження” на рівні не нижче звичайних цін на такий вид майна на підставі оцінки, проведеної суб’єктом оціночної діяльності або незалежним експертом на стадії оцінки майна при проведенні виконавчих дій.
Нагадаємо, Фонд гарантування вкладів фізосіб виставив на продаж кредитний портфель збанкрутілого банку Костянтина Жеваго – “Фінанси та кредит”. Торги пройшли за голландською моделлю аукціону 14 вересня.
За матеріалами:
Finbalance
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас