Скандальний забудовник Войцеховський переховується у Польщі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скандальний забудовник Войцеховський переховується у Польщі

Фондовий ринок
870
Засновник групи компаній “Укогруп” Анатолій Войцеховський, який з 2005 року побудував понад 40 незаконних забудов у Києві, переховується від Національної поліції України у Польщі.
Про це свідчить ухвала суду, передає видання “Наші гроші”.
Слідчий суддя Печерського райсуду м. Києва відмовила у задоволенні клопотання старшого слідчого в особливо важливих справах Головного слідчого управління Національної поліції про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою стосовно Войцеховського.
21 травня 2020 року слідство направило Войцеховському повідомлення про підозру у привласненні, заволодінні майном шляхом зловживання службовим становищем в особливо великих розмірах і службовому підробленні.
Він викликався на допит у травні цього року, однак жодного разу не з’явився. На думку слідства, Войцеховський спланував втечу закордон, використовуючи документи, які дають йому право постійного проживання у Польщі.
За даними прикордонників, він у свій день народження, 7 березня цього року, перетнув пункт пропуску “Рава-Руська”.
25 травня він був оголошений у розшук. 27 травня слідчі отримали дозвіл суду на затримання Войцеховського з метою приводу його в суд для розгляду клопотання про взяття його під варту.
28 вересня Войцеховський постановою слідчого був оголошений у міжнародний розшук. У той же день слідчий звернувся в суд з клопотанням про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас