В Україні визначили обмеження для регіонів "червоної зони" карантину — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні визначили обмеження для регіонів "червоної зони" карантину

Світ
1054
Комісія з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій встановила обмеження в регіонах “червоної зони” карантину. У всіх з них дозволяється робота громадського транспорту.
Про це повідомляється в постанові на сайті Кабінету міністрів.
У документі йдеться про винятки для кожного окремого регіону щодо обмежень, встановлених для “червоної зони” в пункті 15 постанови №641 від 22 липня.
У всіх регіонах, які з 19 жовтня будуть в “червоній зоні”, дозволено продовжити роботу громадського транспорту.
Також у всіх регіонах, крім Донецької області, дозволено роботу торгово-розважальних центрів і різних магазинів (не лише з товарами першої необхідності, медикаментами і добривами).
У населених пунктах і районах Житомирської, Одеської, Луганської, Полтавської, Черкаської, Чернігівської областей дозволено посадку пасажирів в транспорт приміського, міжміського, внутрішньообласного і міжобласного сполучення.
  • У Донецькій області дозволено відвідування установ і закладів, що надають соціальні та реабілітаційні послуги сім’ям з тяжкими життєвими обставинами.
  • В Івано-Франківській, Полтавській, Харківській і Хмельницькій областях дозволено роботу закладів освіти (шкіл, коледжів, вищих навчальних закладів).
  • В Івано-Франківській, Київській, Полтавській, Харківській, Хмельницькій, Чернівецькій та Чернігівській областях дозволено робото закладів громадського харчування.
  • У Київській області дозволено роботу інших розважальних закладів.
Крім усього цього, дозволено роботу тих закладів і установ, які від початку передбачені постановою Кабміну від 22 липня – банків, страхових агентств, медичних і ветеринарних установ, заправок, станцій техобслуговування автомобілів, комп’ютерних сервісів, ремонту побутової техніки і поштових відділень, а також роботу громадського харчування на винос і доставку.
Нагадаємо, після того як Харків потрапив до “червоної зони” карантину, в місті закриють кінотеатри, фітнес-центри і спортзали, а школярів розпустять на канікули до 30 жовтня. Про це повідомив голова Харківської обласної державної адміністрації Олексій Кучер.
Однак працюватимуть до 20:00: заклади харчування; торгово-розважальні центри; промислові ринки.
Водночас на засіданні держкомісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій було прийнято рішення, що в понеділок, 19 жовтня, і далі продовжать працювати в звичайному режимі: дитячі садки; транспорт (в т.ч. приміський та авіа, продовольчі ринки.

Страхування від коронавірусу

За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас