Мільярдер Бернар Арно пожертвував 5 млн євро для дослідження молекули проти COVID-19 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мільярдер Бернар Арно пожертвував 5 млн євро для дослідження молекули проти COVID-19

Особисті фінанси
285
Президент компанії Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) мільярдер Бернар Арно направив п’ять мільйонів євро в Інститут Пастера в Ліллі на дослідження молекули проти вірусу SARS-Cov-2.
Відзначають, що дослідникам з Інституту Пастера в Ліллі, які протягом шести місяців шукають вакцину проти коронавірусу, вдалося виявити молекулу, яка дуже ефективна проти вірусу SARS-Cov-2. Про це розповіли на офіційному сайті Інституту.
Для продовження роботи над розробкою вакцини дослідники готуються до запуску масштабного клінічного випробування. Воно спрямоване на перевірку ефективності молекули для протидії COVID-19.
Відзначимо, що в цьому році через вплив світової пандемії COVID-19 французький бізнесмен Бернар Арно втратив більше, ніж інші підприємці і найбагатші люди світу – близько 30 млрд доларів.

Довідка Finance.ua:

  • Бернар Арно – французький підприємець, який володіє контрольним пакетом транснаціональної компанії LVMH Moët Hennessy – Louis Vuitton S. A., в яку входять бренди: Christian Dior, Louis Vuitton, Givenchy, Guerlain, Moët & Chandon, Hennessy, Chaumet та інші. Штаб-квартира розташована в Парижі.
  • У 2018 році став найбагатшою людиною Європи за версією журналу Forbes.
  • За версією Forbes статки Бернара Арно на 2019 оцінюються в 76 млрд доларів.
На сьогодні Арно має статки в розмірі 107 млрд доларів і посідає друге місце в світі за величиною особистого капіталу.
За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас