Кличко розповів, як просуваються роботи на Подільсько-Воскресенському мості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кличко розповів, як просуваються роботи на Подільсько-Воскресенському мості

Казна та Політика
677
До кінця жовтня арочну конструкцію Подільсько-Воскресенського мосту опустять в проєктне положення.
Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко під час онлайн пресконференції, відповідаючи на запитання з соцмереж.
“Встановлення арочної конструкції в проєктне положення – процес тривалий. Треба врахувати все. Контролювати до сантиметрів, як поводиться і опускається багатотонна конструкція. Для того щоб опустити міст на постійні опори, використовують надпотужні домкрати. І цей процес завершать, за сприятливих погодних умов, наприкінці жовтня. Для підтримки конструкції змонтували 68 нових вант, виготовлених в Німеччині”, – сказав Кличко.
Виконали на мостовому переході і роботи з влаштування мережі зовнішнього освітлення та декоративного підсвічування. Також триває процес встановлення металевих конструкцій для з’їздів на вулиці Верхній та Нижній вал.
На лівоповоротному з’їзді з мостового переходу на Рибальський півострів завершують влаштування дорожнього полотна.
“На Лівому березі встановили фундаменти і опори шляхопроводу через залізницю. На ділянці від вулиці Центральної Садової до перетину із залізницею, тривають роботи з влаштування насипу”, – повідомив Кличко.
Нагадаємо, раніше Віталій Кличко повідомив, що за останні кілька років у столиці відновили понад 1100 кілометрів доріг і проїздів. Під час ремонту, крім асфальту, оновлюють і тротуари, встановлюють нову систему освітлення, нову дощову каналізацію.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас