Київстар збільшив покриття 4G у Миколаївській, Полтавській та Чернігівській областях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київстар збільшив покриття 4G у Миколаївській, Полтавській та Чернігівській областях

Особисті фінанси
308
Доступ до швидкісного мобільного інтернету за технологією LTE отримали мешканці ще 649 населених пунктів.
Про це повідомляє пресслужба компанії.
Київстар підключив до зв’язку 4G ще 649 сіл, на території з населенням 204 тисячі осіб у Миколаївській, Полтавській та Чернігівській областях. Зокрема, це – Велика Багачка, Вовчик, Судіївка (Полтавської), Добрянка, Крути, Сосниця, Холми (Чернігівської), Благодатне, Лимани, Трудолюбівка (Миколаївської) та ін.
Щоб збільшити територію 4G-мережі у цих районах, Київстар включив 76 базових станцій на частотах LTE-900.
Мобільні оператори України прискорили розвиток 4G завдяки обміну радіочастотами 900 МГц. Базові станції цього діапазону мають найбільший радіус дії і забезпечують якісне покриття далеко за межами населених пунктів.
Швидкісний мобільний інтернет дає нові переваги для приватного бізнесу, освіти, дистанційних медичних консультацій, доступу до адміністративних послуг, тощо. Адже послуга працює як у приміщеннях, так і на відкритій місцевості. Щоб скористатись мобільною передачею даних, достатньо смартфона, який підтримує технологію LTE/4G, та відповідної SIM-карти (USIM).
Київстар продовжує збільшувати 4G покриття на частотах 1800 МГц, 2600 МГц і 900 МГц. За час розвитку в Україні технології LTE Київстар забезпечив можливість доступу до швидкісного мобільного інтернету для 84% населення.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас