Jaguar Land Rover представила нову технологію заглушення шумів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Jaguar Land Rover представила нову технологію заглушення шумів

Технології&Авто
891
Компанія Jaguar Land Rover представила нову технологію заглушення шумів, яка усуває з салону небажані звуки від шин і дорожнього покриття.
Технологія, впроваджена на оновлених Jaguar F-PACE, Jaguar XF і Range Rover Velar, знизить пікові рівні небажаного шуму на 10 дБ і загальний рівень шуму на 3-4 дБ. Це еквівалентно зменшенню гучності акустичної системи всередині автомобіля на 4 “рівні”. Значне зниження впливу низькочастотних шумів до 300 Гц буде запобігати посиленню втоми водія під час тривалих подорожей.
Jaguar Land Rover представила нову технологію заглушення шумів
Функціонування системи активного заглушення дорожніх шумів (Active Road Noise Cancellation) забезпечується технологією активної акустики (Active Acoustics) від Silentium. Система використовує датчики на кожному колесі для відстеження рівня вібрацій від дорожнього покриття. Паралельно розраховує протилежну фазу звукової хвилі, необхідну для усунення шуму, чутного пасажирам. Завдяки моніторингу в режимі реального часу, несподівані шуми від вибоїн або грубих поверхонь ізолюються.
Jaguar Land Rover представила нову технологію заглушення шумів
Звук заглушення відтворюється через акустичну систему Meridian, в той час як автомобіль відстежує завантаженість салону для оптимізації робочих характеристик системи активної нейтралізації дорожніх шумів. Технологія розроблена для поєднання удосконалення маси автомобіля і динаміки руху з метою забезпечення повноцінного відчуття комфорту і розкоші.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас