АМКУ дозволив близьким власника "Vodafone Україна" Гасанова купити "Сітронікс Телеком Солюшнс Україна" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АМКУ дозволив близьким власника "Vodafone Україна" Гасанова купити "Сітронікс Телеком Солюшнс Україна"

Фондовий ринок
431
Близькі власника групи компаній NEQSOL Holding Насіба Гасанов, який є бенефіціаром 100% другого за величиною українського оператора мобільного зв’язку “Vodafone Україна”, можуть придбати 100% ТОВ “Сітронікс Телеком Солюшнс Україна” (Київ).
Як повідомила агентству “Інтерфакс-Україна” держуповноважена Антимонопольного комітету України (АМКУ) Марія Процишен, відомство погодило відповідну заявку ТОВ “Сі-Телеком Холдинг” (Київ), співвласниками якого, за даними держреєстру, з частками по 40% є Гасанови Артем і Раміз Насіб огли, один з яких прописаний за тією ж адресою, що і, ймовірно, їхній батько, Насіб Гасанов.
Власником ще 20% виступає Юсіф Джаббаров, чиє ім’я та прізвище збігаються з ім’ям і прізвищем CEO NEQSOL Holding.
АМКУ також задовольнив заявку на схвалення узгоджених дій “Сі-Телеком Холдингу” і нинішнього власника “Сітронікс Телеком Солюшнс Україна” – BAGGIO Holding B. V. відповідно до їхнього договору купівлі-продажу про відмову від конкуренції строком на п’ять років.
Бенефіціарним власником “Сітронікс Телеком Солюшнс Україна” через BAGGIO Holding B. V. виступає бізнесмен Володимир Євтушенков, який був кінцевим бенефіціаром “Vodafone Україна” до його купівлі в кінці 2019 року Гасановим.
“Сітронікс Телеком Солюшнс Україна” надає на українському ринку Послуги з технологічних рішень, СКС, мережі та експертизу оптимізації ІТ.
ВАТ “Сітронікс” до 2009 року в Україні та інших країнах регіону працювало під брендом “Квазар-Мікро”. Діяльність компанії включає управлінський консалтинг, впровадження систем управління підприємством, системну інтеграцію, розробку програмного забезпечення, сервісні послуги та навчання.
“Сітронікс Телеком Солюшнс Україна” в 2019 році збільшила виручку на 1,3% – до 700,89 млн грн, чистий прибуток скоротився в 2,9 разу – до 22,1 млн грн.
Група компаній NEQSOL Holding, згідно з пресрелізом, має більш ніж 25-річний досвід роботи в різних галузях і країнах. Її діяльність охоплює нафтогазову, телекомунікаційну, високотехнологічну та будівельну галузі в таких країнах, як Великобританія, США, Туреччина, Азербайджан, Казахстан, ОАЕ, Бангладеш. Група увійшла в телекомунікаційну галузь на початку 2000-х.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас