"Київміськбуд" прийняв на баланс ЖК "Чарівне місто" корпорації "Укрбуд" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київміськбуд" прийняв на баланс ЖК "Чарівне місто" корпорації "Укрбуд"

Фондовий ринок
1028
ПрАТ “Холдингова компанія “Київміськбуд” прийняло на баланс житловий комплекс “Чарівне Місто”, повідомив президент компанії Ігор Кушнір.
“ЖК “Чарівне Місто” – прийнятий! Найбільший об’єкт “Укрбуду” з найбільшою кількістю інвесторів, а з ними і питань: “Ну коли ж?” Можу з упевненістю заявити, що підписані всі необхідні документи, які дозволяють “Київміськбуду” найближчим часом почати будівництво і продаж квартир в цьому комплексі”, – написав він у Facebook в понеділок.
Раніше Кушнір повідомляв, що “Київміськбуд” очікує зустрічі з Міністерством оборони України для обговорення ситуації з ЖК Art House.
Загалом “Київміськбуд” прийняв на баланс 16 об’єктів корпорації “Укрбуд”, з яких три вже введені в експлуатацію.
Як повідомлялося, Кабінет Міністрів України прийняв розпорядження “Про заходи щодо вирішення проблем інвесторів житлових комплексів, будівництво яких здійснювалося підприємством-учасником Державної будівельної корпорації “Укрбуд”, і доручив Міноборони спільно з іншими міністерствами його доопрацювати з урахуванням усіх зауважень. Документ, зокрема, дозволить Міноборони переукладити договори, укладені з корпорацією “Укрбуд”, на ПрАТ “ХК Київміськбуд”.
ХК “Київміськбуд” створена на базі майна державної комунальної будівельної корпорації “Київміськбуд” у 1994 році шляхом об’єднання в її статутному капіталі контрольних пакетів акцій 28 підприємств та інших активів. До складу ХК входять 40 АТ, в яких компанія володіє акціями, шість дочірніх підприємств і 51 підприємство на правах асоційованого члена.
Основним акціонером ПрАТ “ХК “Київміськбуд”, згідно з даними Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР), на березень-2020 була Київська міська рада (80%).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас