"Київміськбуд" планує завершити аудит недобудов "Аркади" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київміськбуд" планує завершити аудит недобудов "Аркади"

Фондовий ринок
473
ПрАТ “Холдингова компанія “Київміськбуд” (КМБ) планує завершити аудит житлових комплексів “Еврика”, “Патріотика” і “Патріотика на озерах” Фонду фінансування будівництва під керуванням неплатоспроможного банку “Аркада” в листопаді 2020 року.
“На сьогоднішній день аудит триває, підраховано лише суму коштів, яка може надійти від продажу не проданих квадратних метрів і доплат за розстрочками. Але ще немає остаточної цифри, необхідної саме для добудови житлових комплексів. Тому аудит не закінчений, ведуться кінцеві підрахунки. Остаточна інформація про результати аудиту об’єктів “Аркади” буде оприлюднена “Київміськбудом” в листопаді”, – повідомляється на сайті “Київміськбуду”.
Компанія також спростовує поширену раніше в ЗМІ інформацію про результати аудиту, згідно з якими необхідно 7 млрд грн для добудови об’єктів.
Крім того, інвестори житлових комплексів “Еврика”, “Патріотика” і “Патріотика на озерах” мають намір 16 жовтня провести мітинг у Києві з перекриттям вул. Хрещатик, виступаючи проти покриття дефіциту фінансування будівництва за рахунок доплат інвесторів.
“Об’єднаний Актив категорично не згоден з такою пропозицією варіанту добудови наших об’єктів і виступає проти доплат. ОА категорично наполягає, що земля Осокорків-Центральних і прибуток від неї повинні перейти тому забудовнику, який буде нас добудовувати. Саме з прибутку від цієї землі (шляхом залучення попередньої інвестиції) і повинна здійснюватися добудова існуючих об’єктів без доплат”, – повідомляється на сайті Об’єднання інвесторів банку “Аркада”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас