Виконавчий директор Фонду розвитку підприємництва йде з посади — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виконавчий директор Фонду розвитку підприємництва йде з посади

Казна та Політика
345
Виконавчий директор Фонду розвитку підприємництва Руслан Гашев заявив, що йде не “просто з Фонду, а й зі струкури Мінфіну, членом якого був майже 3 роки”.
Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.
“Тепер офіційно. Сьогодні закінчується строк мого призначення на посаду виконавчого директору Фонду розвитку підприємництва.І я йду не просто з Фонду, а й зі структури Мінфіну, членом команди якого я був майже 3 роки”, – зазначив він.
За словами Гашева, за три роки було багато зроблено: створено сучасні організації, які успішно працюють і демонструють зразкову ефективність: Ukrainian Startup Fund та Ukraine Invest.
“Також знайшли нових партнерів за кордоном, які стали по-іншому дивитися на Україну та її державні інституції, а це довіра. Довіра – це головний актив інституцій і людей. Цей актив слід розвивати і захищати через свої вчинки та ставлення до справи”, – написав Гашев.
За його словами, у Фонду розвитку підприємництва має з’явитися ще один стратегічний партнер, який готовий надавати пільгове фінансування для українських підприємців.
“Ми отримаємо першокласну експертизу передової держави світу, де підтримка малого і середнього підприємництва піднесена до національної ідеї”, – додав він.
Серед досягнень Фонду розвитку підприємництва Гашев, зокрема, назвав програму “Доступні кредити 5-7-9%”, за його словами, чистий фінансовий результат Фонду минулого року склав 160 млн грн, а за перше півріччя цього року – 75 млн грн.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас