Проти керівництва Нафтогазу порушено кримінальну справу, звинувачують у держзраді, - Коболєв — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Проти керівництва Нафтогазу порушено кримінальну справу, звинувачують у держзраді, - Коболєв

Казна та Політика
726
За фактом діяльності менеджменту “Нафтогазу” порушено кримінальну справу, побудовану на звинуваченнях у держзраді. Про це повідомив голова правління компанії Андрій Коболєв “Громадському радіо”.
“Справа стосується діяльності менеджменту компанії. Але важко розслідувати діяльність менеджменту без прізвища Коболєв. Вона побудована на звинуваченнях у державній зраді. Коли її відкрито, я не знаю. Папери з цього приводу отримав сьогодні (8 жовтня, – ред.)”, – розповів Коболєв.
За його словами, в компанії такі дії сприймають як “дуже наполегливе запрошення до публічної дискусії”.
“Ми готові це запрошення прийняти. Нам нема чого приховувати. І з державного аудиту резервів боргів, і з усіх інших питань ми абсолютно відкриті”, – підкреслив голова “Нафтогазу”.
Також він додав, що не рахує кримінальні справи, що стосуються компанії, після того, як у 2018-му його особисто оштрафували на 8 млрд грн.
“Такий штраф мені як фізичній особі виписала Державна митниця. Потім в судах ми змогли довести, що підстав для покарання не було… По суті мене хотіли оштрафувати за те, що ми відмовилися розмитнювати той газ, який російський “Газпром” постачав і досі постачає на окуповані території Донецької та Луганської областей”, – розповів керівник компанії.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас