7 км дороги за експериментальною технологією з використанням шлаків відремонтують в Дніпропетровській області — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

7 км дороги за експериментальною технологією з використанням шлаків відремонтують в Дніпропетровській області

Казна та Політика
1598
Державне агентство автомобільних доріг України «Укравтодор» капітально відремонтує 7-кілометрову ділянку дороги Н-23 в Дніпропетровській області з використанням металургійних шлаків.
Капремонт дороги здійснюватимуть за експериментальною технологією укочування цементобетону. Таке покриття зможе витримати навантаження від великовантажних транспортних засобів.
«Застосування шлакових матеріалів дає змогу підвищити рівень локалізації дорожнього будівництва та здешевлює виконання робіт. Дніпропетровська область – один з лідерів металургійного виробництва та використання промислових відходів у будівництві доріг у 2020 році», – йдеться в повідомленні.
Нагадаємо, «Укравтодор» вже використав понад 100 тис. куб. м металургійних шлаків при будівництві автодоріг в рамках програми «Велике будівництво». До кінця 2020 року компанія має намір наростити застосування шлаків при укладанні дорожнього полотна до 500 тис. куб. м.
За матеріалами:
Build Portal
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас