"Нафтогаз" домовився про укладення контрактів на постачання газу населенню через відділення банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" домовився про укладення контрактів на постачання газу населенню через відділення банку

Енергетика
553
ТОВЦПК “Нафтогаз” домовився з банком ПУМБ про укладення контрактів на постачання газу побутовим споживачам (населенню).
Згідно з повідомленням компанії, зараз підключитися до ЦПК “Нафтогаз” можна в 27 відділеннях ПУМБ у Львівській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Волинській, Закарпатській, Рівненській, Тернопільській та Чернівецькій областях.
“У наступні періоди кількість відділень, де можна буде подати документи на приєднання до ЦПК “Нафтогаз”, буде збільшуватися”, – зазначили в компанії.
У “Нафтогазі” нагадали, що для оформлення підключення необхідно мати при собі паспорт, ІПН, EIC-код і документ про право власності на житло.
У свою чергу голова “Нафтогазу” Андрій Коболєв на своїй сторінці у Facebook уточнив, що скоро буде відкрита можливість укладення контрактів на постачання газу населенням через “великий держбанк”.
Раніше керівники “Нафтогазу” анонсували укладення партнерства з Ощадбанком, ПриватБанком і “Укрпоштою”.
Наразі побутовий споживач може перейти до “Нафтогазу” як до постачальника газу і укласти з ним місячний або річний контракт через сайт ЦПК “Нафтогаз” (gas.ua).
Нагадаємо, з 1 серпня 2020 року з НАК “Нафтогаз України” знято спеціальні обов’язки з продажу газу для його подальшого постачання побутовим споживачам. З серпня ціни на газ для своїх побутових клієнтів і бізнесу (юросіб) кожен постачальник визначає самостійно.
ЦПК “Нафтогаз” є підрозділом однойменної групи. У сферу діяльності ЦПК на сьогодні входять постачання газу та електроенергії побутовим споживачам і бізнесу.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас