Бюджет недоотримав 17 млн грн: на Львівській митниці викрили схему імпорту вантажівок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бюджет недоотримав 17 млн грн: на Львівській митниці викрили схему імпорту вантажівок

Кримінал
394
Посадові особи Львівської митниці спільно з підприємцями і митними брокерами організували схему імпорту 37 вантажних автомобілів на територію України на суму близько 40 млн грн. Через протиправне зменшення обсягу сплати митних платежів бюджет недоотримав 17 млн ​​грн.
Про це повідомляє прес-служба Офісу генпрокурора.
“Львівська обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом зловживання владою та службовим становищем службовцями окремих митних постів Львівської митниці ДФС (ч. 2 ст. 364 КК України).
За даними слідства, посадові особи митниці спільно з суб’єктами підприємницької діяльності та митними брокерами організували протиправну схему імпорту 37 вантажних автомобілів на територію України на суму близько 40 млн грн. Окремо ввозилися різні частини транспортних засобів: через одні митні пости заїжджали кузови, через інші під виглядом легкових авто – вантажівки”, – йдеться в повідомленні.
Бюджет недоотримав 17 млн грн: на Львівській митниці викрили схему імпорту вантажівок
Фото: прес-служба Офісу генпрокурора
Зазначається, що при цьому у внутрішні бази даних Державної фіскальної служби вносилися недостовірні відомості щодо їхніх реєстраційних номерів і VIN-кодів.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас