У Раді хочуть скасувати фіскалізацію для продавців техніки і медтоварів, - Гетманцев — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Раді хочуть скасувати фіскалізацію для продавців техніки і медтоварів, - Гетманцев

Казна та Політика
824
Законопроєкт №3853-1, співавтором якого є народний депутат Ніна Южаніна, пропонує скасування фіскалізації для аптечної торгівлі і технічно складних побутових товарів. Про це повідомив голова комітету податкової, митної та фінансової політики Данило Гетманцев в Telegram.
“Напевно, Ніна Петрівна, відома своєю послідовною позицією щодо фіскалізації, припустилася фатальної помилки”, – зазначив голова парламентського комітету.
За його словами, саме вона голосувала за введення фіскалізації при реалізації технічно складних побутових товарів, лікарських засобів і виробів медичного призначення в 2016 і 2018 роках. Також Гетманцев надав копії результатів цих голосувань.
“Можливо, Ніну Петрівну переконали захистити їхні права від свавілля держави тисячі маленьких незахищених ФОП, які в дрібному роздробі торгують мініхолодильниками, мініпрасками і мініайфонами, притискаючись один до одного, нехай і у великих, але дуже занедбаних магазинах на Хрещатику і Бессарабці”, – підкреслив Гетманцев.
Зі свого боку, раніше Южаніна у Facebook розповіла, що на електронні адреси народних депутатів розіслали рішення щодо законопроєктів №3853, 3853-1, 3853-2, на основі яких планується розробити нібито узгоджений з мікробізнесом новий проєкт.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас