Голову податкової Тернополя затримали за хабар у $40 тисяч — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голову податкової Тернополя затримали за хабар у $40 тисяч

Кримінал
1051
Служба безпеки України затримала злочинне угруповання на чолі з керівником державної податкової інспекції Тернополя на вимаганні $40 тисяч.
За даними слідства, голова податкової разом із сином – директором місцевого підприємства харчової промисловості, вимагали у колишнього співробітника комбінату сплатити неіснуючий борг у $40 тисяч за начебто розтрату ввіреного йому майна та продукції.
Аби змусити потерпілого відшкодувати «втрати», зловмисники залучили двох представників криміналітету. У разі відмови сплатити кошти кримінальники погрожували чоловіку фізичною розправою.
Директора підприємства затримали відразу після отримання другої частини «боргу» розміром $10 тисяч. Одночасно було затримано інших учасників групи: керівника податкової інспекції – у службовому кабінеті, а “криміналітет” – за місцями проживання.
Вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозри в межах кримінального провадження за ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу.
Заходи із викриття проводились спільно з львівським територіальним управлінням ДБР під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас