У КМДА розповіли, наскільки готові до опалювального сезону столичні будинки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У КМДА розповіли, наскільки готові до опалювального сезону столичні будинки

Казна та Політика
147
Київська міська державна адміністрація (КМДА) констатує низький рівень підготовки до опалювального сезону будинків в управлінні житлово-будівельних кооперативів (ЖБК) та об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ).
Про це йдеться в повідомленні пресслужби КМДА.
“До включення опалення готові 93% будинків, які обслуговують комунальні підприємства, і тільки 40% ЖБК, ОСББ, відомчих та інших категорій будинків. За результатами моніторингу, з 8 111 житлових будинків, що перебувають на обслуговуванні комунальних підприємств, акти готовності отримали 7 570 (93%). У Святошинському, Деснянському, Оболонському та Голосіївському районах до опалювального сезону готові всі будинки”, — йдеться в ньому.
Серед обстежених 2 922 з 3 007 житлових будинків ЖБК, ОСББ, відомчих житлових будинків, відомчих гуртожитків та інвестиційних будинків зафіксовано низький стан готовності до запуску тепла.
У цій категорії балансоутримувачі підготували 35-40% споруд.
Згідно з правилами використання теплової енергії, під час підготовки до опалювального сезону балансоутримувачі будинку зобов’язані перевірити і в разі необхідності відремонтувати несправну арматуру, вузли, забезпечити промивання будинкових тепломереж, утеплення місць загального користування.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас