Укрпошта, ПриватБанк та Ощадбанк продаватимуть газ населенню, - Нафтогаз — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрпошта, ПриватБанк та Ощадбанк продаватимуть газ населенню, - Нафтогаз

Енергетика
12073
Нафтогаз веде переговори з Укрпоштою, а також з державними ПриватБанком і Ощадбанком про використання мережі їхніх відділень як контакт-центрів для тих українців, які волітимуть купувати газ у Нафтогазу.
Про це розповіла в коментарі UBR.ua директор із взаємодії з органами державної влади НАК “Нафтогаз” Олена Осмоловська.
Вона уточнила, що для тих споживачів, які побажають купувати газ безпосередньо у Нафтогазу, підключитися до нового постачальника можна буде легко, достатньо відправити копії необхідних документів, завантаживши на сайт НАКу.
Проблему відсутності мережі своїх контакт-центрів, необхідних для обслуговування широких верств населення, Нафтогаз планує вирішити кардинальним способом – підключивши до обслуговування державні банки і Укрпошту, які мають найбільш розгалужені мережі відділень по країні.
“Ми вважаємо, що немає необхідності вкладати великі кошти, тим більше зараз, в кризу, відволікати кошти на відкриття окремих сервісних центрів. Вже є кілька компаній, у яких є велика роздрібна мережа, де вони спілкуються з клієнтами. Вони просто можуть розширити перелік своїх послуг також на газ”, – говорить Осмоловська.
Вона уподібнює цю майбутню мережу Нафтогазу до мережі супермаркетів, в які виробник ставить своє “молоко”, тільки в цьому випадку буде продаватися газ.
“Це дистрибуційна мережа. Ви можете, якщо, наприклад, виробляєте молоко, відкрити свій магазинчик, де продаєте тільки фермерське молоко, а можете це молоко поставляти в ті ж мережі супермаркетів, наприклад. У нашому випадку це вибір між відкриттям власних магазинчиків або підписанням великого контракту з мережею супермаркетів по всій країні і ставити на поличку нашу “пляшку з молоком”, розповідає Осмоловська.
За її словами, подібні переговори поки ще неофіційно ведуться з такими банками, як державні ПриватБанк і Ощадбанк, а також з Укрпоштою, які мають велику мережу відділень по країні, і цю мережу Нафтогаз має намір використовувати під свої сервісні центри.
Читайте важливі поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас