Найбільший європейський оператор архівних послуг вийшов на ринок України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найбільший європейський оператор архівних послуг вийшов на ринок України

Фондовий ринок
808
Один з провідних світових експертів у сегменті зберігання та знищення інформації – німецька компанія Reisswolf відкрила своє представництво в Україні. Потужність першого архівного сховища, яке розташоване в Києві, становить 200 тис. архівних коробів або близько 3 тис. тонн паперу.
Крім позаофісного зберігання, Reisswolf Ukraine надаватиме послуги архівної обробки, оцифровки, створення електронних архівів та конфіденційного знищення документів.
У компанії підкреслили, що у Reisswolf – найвищий стандарт конфіденційності знищення даних. Безпека зберігання документації досягається 3-рівневим захистом і деперсоналізацією коробів, коли ідентифікація відбувається виключно за штрих-кодами. Оцифровані документи зберігаються на серверах, розташованих на території ЄС.
Щорічно Reisswolf оцифровує 60 млн сторінок, архівує 10 млн документів і знищує 105 тис. тонн документів.
Reisswolf оцінює обсяг українського ринку архівного зберігання в 2 млн. коробів на рік. При цьому на сьогодні в Україні тільки 10% компаній користуються послугами архівного зберігання. Тоді як в Європі ця цифра досягає 65-70%. Тому Reisswolf в найближчі 5 років планує розширювати свою присутність і в інших великих містах України: Харкові, Одесі, Львові, Дніпрі.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас