Samsung Electronics представив смартфон Galaxy S20 Fan Edition (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Samsung Electronics представив смартфон Galaxy S20 Fan Edition (фото)

Фондовий ринок
679
23 вересня Samsung Electronics представив смартфон Galaxy S20 Fan Edition (FE), найновіший продукт флагманської серії Galaxy S, в якому поєднано інновації преміальних смартфонів, що їх користувачі цінують найбільше, та демократичну вартість.
Камери Galaxy S20 FE мають великі сенсори, які разом з технологією тетра-бінінгу (tetra-binning) та режиму мультикадрової обробки (multi-frame processing), дають змогу моментально отримувати більш насичені та яскраві фото навіть в умовах слабкого освітлення – ви просто робите знімки під час вечері у ресторані при тьмяному світлі або спостерігаючи за зірками.
Штучний інтелект виявить та прибере зайві візуальні ефекти рухомих об’єктів зйомки та запропонує кращі кадри, щоб ви не втратили жодного яскравого моменту вашого життя за будь-яких обставин.
Samsung Electronics представив смартфон Galaxy S20 Fan Edition (фото)
Смартфон Galaxy S20 FE отримав вдосконалений процесор для максимальної зручності роботи. Пристрій ідеально підходить для відеозйомки, інтернет-серфінгу або перегляду улюбленого відео на YouTube завдяки своєму 6,5-дюймовому безрамковому Super AMOLED дисплею Infinity-O з частотою оновлення 120 Гц, що забезпечує надзвичайно плавне прокручування та відображення контенту. Будьте готові до нового досвіду перегляду відео, суперплавного скролінгу в Instagram, а також геймінгу, якого ви не мали ніколи раніше.
Samsung Electronics представив смартфон Galaxy S20 Fan Edition (фото)
З 16 жовтня 2020 року модель Galaxy S20 FE буде доступна в продажу в Україні.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас