"Київавтодор" закуповує 12 підмітально-прибиральних машин CobraTruck за 32 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київавтодор" закуповує 12 підмітально-прибиральних машин CobraTruck за 32 млн грн

Казна та Політика
470
Комунальна корпорація “Київавтодор” має намір підписати договір з ТОВ “Авто-Регіон”, що реалізує автотехніку різних брендів, на постачання 12 причіпних підмітально-збиральних машин з автономним двигуном 2W Ustun-EL CobraTruck на суму 32 млн грн.
Згідно з оголошенням на порталі ProZorro у вівторок, ТОВ “Авто-Регіон” 21 вересня стало переможцем відповідного аукціону в рамках оголошеного “Київавтодором” 26 червня поточного року тендеру на очікувану суму 34,733 млн грн (з ПДВ).
Згідно з оголошенням, “Київавтодор” запланував купити машини, еквівалентні Scandinavia 2W. При цьому обмежень щодо марок вантажних авто для агрегатування причіпної техніки не передбачено.
“Авто-Регіон” запропонував машини Ustun-EL CobraTruck (згідно з даними з відкритих джерел, ця техніка виробляється в Туреччині. – Ред.) продуктивністю 1,2 т/хв, максимальна ширина смуги прибирання – 3 м, з автономним дизельним двигуном потужністю 75 кВт.
Заявки на участь у тендері подавали сім компаній, зокрема Крюківський вагонобудівний завод зі своєю моделлю щіткової машини, проте заявки чотирьох з них (у тому числі КВБЗ) були відхилені.
В аукціоні брали участь ТОВ “Укравтозапчастина”, що пропонувало машини Broddson Skandia за 32,3 млн грн, і торговий дім “Будшляхмаш” з ціновою пропозицією 32,22 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас