Opera спростила процедуру синхронізації в нових версіях десктопного і Android-браузера — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opera спростила процедуру синхронізації в нових версіях десктопного і Android-браузера

Фондовий ринок
253
Орега випустила сьогодні оновлені версії браузерів для Android і комп’ютерів з абсолютно новими можливостями синхронізації між ними. Opera для Android досягла своєї 60-ї версії, а Opera для комп’ютерів – 71-ї.
Нова версія флагманського браузера Opera для Android отримала повністю перероблену функцію синхронізації, в основі якої тепер лежить звичайне сканування QR-коду для встановлення з’єднання між Opera на пристрої Android і Opera для комп’ютерів на Windows, MacOS або Linux.
У браузері Opera для Android також з’явилася популярна функція мій Flow, яка вже є в браузері Opera Touch, а також нова функція підказки на домашній сторінці.
Нова версія браузера Opera для комп’ютерів отримала корисну функцію Easy Files. Тепер прикріплюючи файли в браузері Opera, Easy Files буде показувати список нещодавно завантажених файлів, допомагаючи тим самим швидко обрати потрібний файл без необхідності шукати його в папках або запам’ятовувати його ім’я.
Між пристроями будуть синхронізовані всі паролі, закладки, експрес-панель, історія браузера і відкриті вкладки, а також інтегрована функція мій Flow.
Незважаючи на те, що тепер функція синхронізації не вимагає введення логіна і пароля, у користувачів як і раніше залишається можливість оновити своє з’єднання за допомогою свого email-аккаунта і пароля. В цьому випадку вони зможуть відновити свої дані при втраті пристроїв.
Нова версія також отримала функцію мій Flow, яка вже присутня в браузері Opera Touch і дозволяє користувачам ділитися з самими собою файлами, посиланнями, YouTube-відео, фото і особистими нотатками, відправляючи їх з мобільного або десктопного браузера Opera.
Opera спростила процедуру синхронізації в нових версіях десктопного і Android-браузера
Користувачі можуть надсилати посилання, текст і зображення в мій Flow, просто виділивши їх і обравши “надіслати в мій Flow” з контекстного меню. Вони також можуть поділитися поточним сайтом, клікнувши на стрілку в правій частині адресного рядка десктопного браузера або на сторінці контекстного меню в правому куті Opera для Android. Мій Flow також дозволяє користувачам розміщувати і завантажувати файли вагою до 10 MB, які потім протягом 48 годин можна завантажити звідти на інший пристрій перед тим, як ці файли будуть автоматично видалені.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас