Panasonic інвестує $150 млн у розвиток штучного інтелекту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Panasonic інвестує $150 млн у розвиток штучного інтелекту

Фондовий ринок
248
Компанія Panasonic оголосила про намір інвестувати 150 млн доларів США в технології машинного навчання і системи штучного інтелекту на базі нейронних мереж.
Частину виділених в рамках венчурного фонду Conductive Ventures II коштів японський виробник електроніки планує вкласти в перспективних розробників софту і обладнання для різних галузей бізнесу, в т.ч. автопілотованого транспорту, фінансів, цифрового охорони здоров’я, майбутнього сфери праці, комерції, виробничих технологій і багато іншого.
Наразі в галузі штучного інтелекту активно працюють і ведуть дослідження Google, Facebook, Baidu, ABBYY, Cognitive Technologies і інші компанії. Сфера застосування нейронних мереж досить різноманітна – це розпізнавання тексту і розуміння людського мовлення, семантичний пошук, комп’ютерний зір, аналітика «великих даних», робототехніка, експертні системи, лінгвістика і багато-багато іншого.
Свої розробки у сфері нейронних мереж і штучного інтелекту ведуть і такі імениті корпорації, як Intel, AMD, NVIDIA і IBM разом зі своїм суперкомп’ютером Watson. Не приховує інтересу до подібного роду технологій і компанія ARM.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас