Австралійська Qantas розпродала свої «рейси в нікуди» за лічені хвилини — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Австралійська Qantas розпродала свої «рейси в нікуди» за лічені хвилини

Світ
1572
Квитки на «дальній рейс в нікуди», запропоновані австралійським авіаперевізником Qantas, були розпродані всього за десять хвилин.
Як повідомляє CNN, планується, що Boeing 787-9 Dreamliner вилетить з Сіднея 10 жовтня. Потім він відносно низько пролітатиме над найвідомішими пам’ятками країни і знову приземлиться в Сіднеї через сім годин без зупинок.
«Цей рейс, ймовірно, став найбільш продаваним в історії Qantas» , – сказав представник компанії.
Квитки в економ-клас продавалися за 480 євро, а місце в бізнес-класі коштувало трохи менше 2300 євро.
Цікаво, що літак Dreamliner вирізняється серед інших своїми надзвичайно великими ілюмінаторами, вони на 65% більші, ніж в інших моделях.
«Ми знали, що цей рейс буде популярним, але не очікували, що його розкуплять за десять хвилин, – говорять в Qantas. – Якщо буде попит, ми обов’язково розглянемо можливість пропозиції додаткових екскурсійних рейсів, поки не відкриються кордони».
Днями стало відомо, що й інша авіакомпанія – Singapore Airlines – планує запустити так звані польоти в нікуди – поїздки, які починаються і закінчуються в одному і тому ж аеропорту, намагаючись стимулювати наземний пасажирський бізнес.
Наприкінці серпня японський перевізник All Nippon Airways здійснив 90-хвилинний політ на своєму літаку Airbus A380 «Flying Honu». В аеропорту і на борту літака, який зазвичай літає між Токіо і Гонолулу, пасажири отримували задоволення від відпочинку в гавайському курортному стилі.
Минулого місяця тайванський авіаперевізник Eva Air запустив оглядовий рейс на одному зі своїх літаків Hello Kitty. Виліт був здійснений з міжнародного аеропорту Тайбея і приліт, відповідно туди ж. Політ тривав 2 години 45 хвилин і відбувався на висоті від 20 000 до 25 000 футів, щоб пасажири могли краще розглянути Тайвань і острови Рюкю в Японії.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас