Марченко пояснив, чому видатки на ОП планують збільшити майже на 40% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Марченко пояснив, чому видатки на ОП планують збільшити майже на 40%

Казна та Політика
894
Видатки на утримання Офісу Президента в проекті держбюджету на 2021 збільшили, оскільки Міністерство фінансів побачило диспропорції в заробітних платах.
Про це журналістам сказав міністр фінансів Сергій Марченко на брифінгу у Верховній Раді 18 вересня.
“Ми як Міністерство фінансів, розраховуючи бюджет, бачимо диспропорцію в заробітних платах в різних міністерствах, Офісі Президента, апаратах Верховної Ради, секретаріаті Кабміну. ​​Якщо ми вирішили збільшити заробітну плату на Офіс Президента, це рішення було прийнято, тому що ми бачили диспропорцію. Це не якась політична історія, це 500 осіб, які працюють. Те, що розганяється якась зрада, для цього немає підстав”, – сказав Марченко.
Як повідомлялося, забезпечення діяльності глави держави та Офісу президента в проекті бюджету на 2021 рік збільшилося майже на 40% і обійдеться бюджету в 1 млрд 269,1 тис грн.
18 серпня у Верховній Раді проходить обговорення законопроекту “Про Державний бюджет України на 2021 рік”.
Перед цим з поданням проекту державного бюджету виступив міністр фінансів Сергій Марченко та відповів на запитання парламентаріїв.
Кабінет Міністрів 14 вересня оприлюднив на Урядовому порталі основні показники проекту державного бюджету на 2021 рік. Зростання ВВП очікується на рівні 4,6%, а споживча інфляція – на рівні 7,3%.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас