Компанія, яка викупила "Київпассервіс", модернізує Центральний автовокзал та побудує готель — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія, яка викупила "Київпассервіс", модернізує Центральний автовокзал та побудує готель

Казна та Політика
768
ТОВ “Бастіон-груп”, яке викупило ДП “Київпассервіс” в травні 2020 року, має намір почати глобальну модернізацію столичних і обласних автовокзалів.
Про це повідомили в “Київпастрансі”.
Як наголошується в повідомленні з посиланням на директора по маркетингу підприємства Дмитра Ожигова, першим в черзі на модернізацію стоїть Центральний автовокзал Києва.
“Вже отримані всі юридичні дозволи і документи на модернізацію Центрального автовокзалу Києва, готовий його план і дизайн, які будуть представлені найближчим часом”, – повідомив Ожигов.
Приватний інвестор планує створити міжнародний транспортний хаб на базі Центрального автовокзалу Києва.У новому автовокзалі планується розмістити фуд-корти, інформаційні табло по всій території автовокзалу, зони відпочинку, а також медичний кабінет для допомоги пасажирам і проходження водіями автобусів передрейсового огляду.
У новому проєкті автовокзалу враховані всі вимоги щодо використання інфраструктури пасажирами з обмеженими можливостями.
Надалі передбачається будівництво сучасного готелю для очікування рейсів або ночівлі на території автовокзалу.
В “Київпассервіс” підкреслили, що в даний час більше 70% всіх міжобласних, міжміських, міжнародних автобусних перевезень – нелегальні.
На думку Ожигова, майбутнє автоперевезень – за сучасними автовокзалами, де є кондиціювання, зручні зони відпочинку, кімнати для матері і дитини, і звідки відправляються перевірені транспортні засоби.
При цьому нелегальні парковки з відсутністю будь-яких умов для очікування, що “більше нагадують середньовічні базари”, повинні відійти в минуле.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас