На будівництво аеропорту Дніпра має піти 2 мільярди з бюджету - ОП — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На будівництво аеропорту Дніпра має піти 2 мільярди з бюджету - ОП

Казна та Політика
283
Оновлений аеропорт Дніпра стане ще одним кроком держави на шляху до цивілізованого й комфортного громадського життя.
На цьому наголосили в Офісі Президента у FACEBOOK.
“Ось черговий приклад сьогодні: у Дніпрі стартували роботи з будівництва сучасного аеропорту. Невдовзі ви побачите нову злітно-посадкову смугу завдовжки 3,2 кілометра, яка буде оснащена сучасними системами навігації, метеорологічним і світлосигнальним обладнанням. Необхідне фінансування для реалізації проєкту в обсязі 2 млрд грн буде відображено в державному бюджеті наступного року”, – йдеться у повідомленні.
Паралельно розпочато будівництво нового пасажирського та VIP-терміналів за кошти приватного інвестора, а також оголошено тендер на відбір генпідрядника спорудження нового аеродромного комплексу.
“Розбиті дороги, “стомлені” мости, деградовані соціальні об’єкти – це те, що завжди шокувало іноземних гостей в Україні та ніби повністю влаштовувало вітчизняних політиків. Нас – не влаштовує. Саме тому нині масштабно будуються та ремонтуються дороги й аеропорти, лікарні та школи, спортивна інфраструктура. Наступного року додамо ще й об’єкти культурної спадщини до нашого “Великого будівництва”, – зазначили в ОП.
За матеріалами:
Укрінформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас