DCH Steel Ярославського не має акцій КЗРК і не бере участі в операційному управлінні підприємством — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

DCH Steel Ярославського не має акцій КЗРК і не бере участі в операційному управлінні підприємством

Казна та Політика
1161
DCH Steel групи DCH бізнесмена Олександра Ярославського, в рамках якої зосереджені гірничо-металургійні активи компанії, не володіє акціями ПАТ “Криворізький залізорудний комбінат” (КЗРК, Дніпропетровська обл.) і не має відношення до операційного управління підприємством.
“Компанія DCH Steel не є прямим або опосередкованим власником акцій ПАТКЖРК” і не має відношення до операційної, інвестиційної та фінансової діяльності зазначеної юридичної особи”, – повідомили агентству “Інтерфакс-Україна” в DCH у вівторок у відповідь на відповідний запит.
Раніше голова Національної профспілки гірників України Михайло Волинець повідомив, що у КЗРК два основні власники: група “Приват” і група “Метінвест”, що володіють по 50% підприємства. При цьому група “Приват” управляє підприємством.
“При цьому Коломойський (бізнесмен Ігор Коломойський. – Ред.) втягнув (в підприємство. – Ред.) Ярославського (бізнесмен Олександр Ярославський. – Ред.) і документально оформили присутність чотирьох компаній Ярославського”, – сказав Волинець.
Як повідомлялося, 3 вересня гірники шахти “Жовтнева” КЗРК залишилися під землею в рамках протесту, пізніше до них приєдналися працівники інших шахт підприємства. Вимоги працівників спільні: підвищення зарплат, поліпшення умов праці, повернення пільгового стажу за списками 1, 2, припинення порушень при атестації.
Шахти “Жовтнева”, “Батьківщина”, “Гвардійська” та “Тернівська” входять до складу ПАТКЗРК”.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас