IKEA об'єдналася з ASUS ROG для створення лінійки «доступних меблів для геймерів» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

IKEA об'єдналася з ASUS ROG для створення лінійки «доступних меблів для геймерів»

Фондовий ринок
442
Шведський меблевий гігант IKEA сьогодні оголосив про співпрацю з брендом ASUS ROG (Republic of Gamers), чия продукція є однією з найбільш відомих серед ентузіастів і гравців. Мета цього несподіваного партнерства – створення “доступної ігрової меблів та аксесуарів”. Стартова лінійка включатиме як мінімум три десятки позицій товарів, повідомили джерелу в пресслужбі IKEA.
“Об’єднавшись з ROG, компанія хоче об’єднати свої знання в галузі домашнього інтер’єру з досвідом ASUS ROG у створенні ігрового досвіду”.
Фрагмент з офіційного пресрелізу.
Нова лінійка товарів створюється Центром розробки продуктів IKEA в Шанхаї. Як повідомили в IKEA, її дизайнери раніше провели семінари з колегами ROG, а також з професійними геймерами і звичайними «любителями ігор» з метою розробки функціональності, необхідної для домашніх ігрових меблів.
Презентація лінійки ігрових меблів IKEA ASUS ROG пройде в Китаї в лютому 2021 року, а їх продажі в США та інших великих країнах розпочнуться до жовтня 2021 року.
Поки що подробиць про продуктову лінійку немає, але можна з упевненістю припустити наявність нових столів і стільців для геймерів.
В Україні поки що працює тільки інтернет-магазин IKEA з точками видачі в Києві та адресною доставкою в регіони. До кінця 2020 року в Києві повинен відкритися перший магазин IKEA в новому міському форматі (city store), який розміститься в ТРЦ Blockbuster Mall.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас