Тернопіль продовжує ігнорувати обмеження «червоної» зони, поліція складає протоколи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тернопіль продовжує ігнорувати обмеження «червоної» зони, поліція складає протоколи

Казна та Політика
555
У Тернополі станом на понеділок, 14 вересня, поліція склала вже 57 протоколів щодо керівників шкіл та садочків за нехтування обмеженнями «червоної» зони карантину.
Як повідомили в секторі комунікацій Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, поліція продовжує рейди сьогодні, оскільки суб’єкти господарювання, навчальні заклади та перевізники Тернополя продовжують ігнорувати і не дотримуватися встановлених обмежень.
Станом на 14 вересня складено 57 протоколів за статтею 44-3 КУпАП щодо директорів навчальних закладів за неприпинення роботи шкіл та дитячих садків, а також 28 – на водіїв та перевізників за здійснення пасажирських перевезень, 13 – щодо власників закладів громадського харчування за неприпинення роботи.
“Ситуація в області залишається напруженою, кількість хворих зростає, лікарні переповнені. З 14 вересня ще два райони Тернопільщини – Заліщицький та Збаразький – віднесені до найвищого рівня небезпеки – «червоної» зони. Правоохоронці продовжують посилено працювати та притягувати порушників до адміністративної відповідальності. Тільки неухильне дотримання норм адаптивного карантину допоможе стабілізувати ситуацію в області і вийти з негативної зони”, – зазначив заступник начальника ГУНП в області Михайло Білецький.

Довідка Finance.ua:

  • Штраф. Такі порушення спричиняють накладення штрафу на громадян від 17 до 34 тис. грн, і від 34 до 170 тис. грн – на посадових осіб.
  • Тернопіль був віднесений до “Червоної” зони з 7 вересня, проте міська комісія з надзвичайних ситуацій, всупереч виписаним обмеженням, вирішила не зупиняти роботу навчальних та дошкільних закладів, у місті також продовжують функціонувати заклади харчування та розваг, продовжує їздити громадський транспорт.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас