Зеленський пообіцяв фермерам «Доступні кредити 5-7-9%» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зеленський пообіцяв фермерам «Доступні кредити 5-7-9%»

Кредит&Депозит
325
Міністерство розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства отримало завдання щодо підготовки програми підтримки фермерів, які постраждали від посухи. Зокрема, передбачається розширення програми «Доступні кредити 5-7-9%».
Про це повідомив Президент Володимир Зеленський під час спілкування з представниками ЗМІ в межах робочої поїздки в Одеську область, передає пресслужба ОП.
«Я говорив з фермерами. Поставили завдання. Крім програми «5-7-9%», буде виділено частину в цій програмі для фермерів. Перш за все для тих, які постраждали від посухи в Україні», – зазначив Зеленський.
Президент наголосив, що за програмою «Доступні кредити 5-7-9%» видано позик на суму 6 млрд грн.
Крім того, профільні міністерства мають розробити програми зрошування.
«Всі скаржаться, що довгі роки – засуха, фермери втрачають урожай. Так, це природа, це клімат, але держава не може відповідати, що це тільки природа та клімат», – зауважив Володимир Зеленський.
Глава держави зазначив, що уряд має вирішити питання страхування врожаю.

Довідка Finance.ua:

  • 4 вересня Верховна Рада прийняла в першому читанні законопроєкт №3295 про функціонування Державного аграрного реєстру і вдосконалення держпідтримки агровиробників.
  • За програмою “Доступні кредити 5-7-9%” видали кредитів на загальну суму 6,78 млрд грн.
  • На період пандемії програму “Доступні кредити 5-7-9%”, яка спрямована на забезпечення підтримки малого та середнього бізнесу, розширили. Запровадили можливість рефінансування кредитів для підприємств, що отримали позики ще до старту програми.
Зручний сервіс від Finance.ua допоможе вибрати персональний кредит. Аналізуємо ваші вимоги щодо кредитних продуктів і пропонуємо найкращі варіанти:

Порівняти і замовити кредит

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас