Mastercard і ПриватБанк запускають безконтактні оплати в метрополітені Дніпра — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mastercard і ПриватБанк запускають безконтактні оплати в метрополітені Дніпра

Фінтех і Картки
392
Компанія Mastercard у партнерстві з ПриватБанком за підтримки Дніпровської міської ради та КП «Дніпровський метрополітен» запустили безконтактну оплату проїзду в метро Дніпра.
Про це повідомили Finance.ua.
Тепер оплатити проїзд в метрополітені Дніпра можна безконтактною карткою, смартфоном або іншим пристроєм з NFC — просто на турнікеті.
Станції, де можна скористатись. Вокзальна та Покровська, які покривають 93% пасажиропотоку Дніпровського метрополітену. До кінця року можливість безконтактної оплати проїзду буде доступна на всіх станціях метро.
Щоб розрахуватись за проїзд безконтактно:
  • Потрібно просто піднести платіжну картку, смартфон або інший пристрій з NFC до жовтого турнікета та дочекатися звукового і світлового сигналу.
  • Після підтвердження оплати з картки пасажира автоматично списується сума, що дорівнює вартості поїздки.
  • Вартість проїзду в Дніпровському метро становить 6 гривень за поїздку, будь-які додаткові комісії для пасажира при безконтактній оплаті відсутні.
ПриватБанк виступив банком-еквайром проєкту.

Довідка Finance.ua

  • Дніпровський метрополітен став другим метрополітеном в Україні, де з’явилася можливість безконтактної оплати проїзду банківською карткою, смартфоном або іншим пристроєм з NFC прямо на турнікеті.
  • До цього, в 2015 році, технологія безконтактної оплати була впроваджена в Київському метрополітені. Тоді Київ став п’ятим містом в світі, де за проїзд можна було розрахуватися банківською карткою на турнікеті.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас