Коронавірус вдарив по найбагатших людях планети: хто і скільки втратив (інфографіка) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Коронавірус вдарив по найбагатших людях планети: хто і скільки втратив (інфографіка)

Особисті фінанси
706
За рік у зв’язку з пандемією коронавірусу багато найбагатших людей планети зіткнулися з великими фінансовими втратами і збідніли на мільярди доларів.
Про це повідомляє Forbes.
Хто втратив найбільше Найбільше у грошовому вираженні втратив легендарний інвестор Уоррен Баффет – 7,3 мільярда доларів. Серед причин аналітики називають те, що в липні нинішнього року його компанія Berkshire Hathaway пожертвувала на благодійність акції на 2,9 мільярда доларів.
Далі йде вдова Стіва Джобса Лорен Пауелл Джобс, яка втратила 5,3 мільярда доларів.
Третє місце посідає Шелдон Адельсон (мінус 4,7 мільярда), йому належать найпопулярніші казино в районі Лас-Вегас-Стріп. Після початку пандемії Адельсону довелося закрити свої заклади майже на три місяці. Вартість акцій його компанії впала майже на 20 відсотків у порівнянні з минулим роком.
Коронавірус вдарив по найбагатших людях планети: хто і скільки втратив (інфографіка)
У процентному обчисленні найбільше скоротилися статки засновника нафтогазової компанії Continental Resources Гарольда Хемма. Через різке зниження вартості цінних паперів Хемм за рік втратив 3,7 мільярда доларів.
Маск і його акції американської компанії Tesla 8 вересня подешевшали на 21,06% – до $330,21 за акцію. Через обвал акцій Ілон Маск за один день втратив $16,3 мільярда.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас