У МВФ нагадали Україні про боротьбу з корупцією і не назвали дату нового траншу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У МВФ нагадали Україні про боротьбу з корупцією і не назвали дату нового траншу

Казна та Політика
407
Представники МВФ нагадують про важливість нової антикорупційної інфраструктури в Україні, і поки не можуть назвати дату місії для траншу Stand-by.
Про це заявив представник МВФ Джеррі Райс на брифінгу в четвер, відмовившись безпосередньо коментувати рішення Конституційного суду щодо Національного антикорупційного бюро.
“Підтримка незалежності, цілісності НАБУ, Спеціалізованої антикорупційної прокуратури, Вищої антікоррупцітонного суду (ВАКС) – ключ до структурних реформ і переходу до більш сильному і справедливому росту, попередня умова поточної програми підтримки МВФ”, – сказав представник Фонду.
За його словами, дискусії з приводу поточної програми Stand-by тривають.“Я не можу дати дати місії по першому (її) перегляду”, – сказав Райс.
Нагадаємо, напередодні міністр фінансів Сергій Марченко заявляв, що Кабмін повністю виконує ті структурні маяки, які передбачає програма співпраці з МВФ, в уряді очікують до кінця року отримати заплановані транші.
Голова НБУ Кирило Шевченко заявив, що свіжий макропрогноз Нацбанку побудований на припущенні, що другому траншу від МВФ у цьому році бути.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас