Concordbank став експо-партнером форуму для малого та середнього бізнесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Concordbank став експо-партнером форуму для малого та середнього бізнесу

Особисті фінанси
13
Concordbank став експо-партнером форуму для малого та середнього бізнесу
4 вересня 2020 року в готелі «Premier Hotel Rus» (Київ, Україна) відбудеться десятий ювілейний Банківський МСБ-Форум, який цього року буде присвячено інноваційним моделям обслуговування в сегменті Micro & SME в нових економічних реаліях, а також огляду нових технологій та успішних кейсів у сфері побудови фінансових і digital екосистем для МСБ-банкінгу.
Експо-партнером форуму став CONCORDBANK, а голова правління Задоя Юрій Анатолійович – один із спікерів заходу! Він підготував актуальну доповідь – «Розвиток фінансових екосистем для МСБ і основні способи інтеграції нових сервісів в екосистему банку», тож буде цікаво!
Сьогодні одним з головних трендів на фінансовому ринку став розвиток екосистем, які об’єднують банки, фінтех-компанії, маркетплейси та інші цифрові платформи в єдине середовище з масою сервісів для бізнесу, доступних в «один клік». На думку міжнародних експертів, зараз 9 з 10 працюючих у світі банків, зацікавлені в розвитку екосистеми, яка б задовольняла потреби клієнтів через пропозиції партнерів!
Ми запрошуємо відвідати наш стенд у центральній залі, там на вас будуть очікувати смачні коктейлі та сувеніри.
Зареєструватись на захід можна за посиланням: http://www.business-format.com.ua/ru/events/FINANCIAL-AND-DIGITAL-ECOSYSTEM-SME-2020?register=online
Ми впевнені, що форум пройде продуктивно як для слухачів, так і для спікерів! І всі покращать свою діяльність інноваційними ідеями!
За матеріалами:
Конкорд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас