ЗАЗ оголосив про початок виробництва автомобілів Renault — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЗАЗ оголосив про початок виробництва автомобілів Renault

Казна та Політика
4438
Запорізький автомобілебудівний завод (ЗАЗ) оголосив про старт виробництва машин Groupe Renault для місцевого ринку.
Про це йдеться на офіційному сайті підприємства.
Зазначається, що перед початком проєкту ЗАЗ пройшов масштабну модернізацію, щоб повністю відповідати міжнародним стандартам якості Groupe Renault. Система “Alliance Production Way” розгорнута на заводі і буде суворо керуватися для забезпечення українського ринку автомобілями міжнародного рівня якості.
“Ми пишаємося тим, що реалізуємо цей проект, який створить нові робочі місця і сприятиме розвитку вітчизняного автопрому. Локалізована збірка дозволяє нам залишатися в безпосередній близькості від наших клієнтів і адаптувати пропозицію і сервіс до потреб ринку”, – заявив Голова правління ЗАЗ Микола Євдокименко.
Своєю чергою керуючий директор Groupe Renault Export Регіон Євразія Макс Міссана зазначив, що український ринок має для нас високий потенціал, завдяки своєму місцю розташування і зростаючому інтересу до нових автомобілів.
Щодо модельного ряду, який буде випускатись на ЗАЗ, нічого не повідомляється. Так само як і про метод складання автомобілів. Швидше за все, це буде великовузлова збірка, коли з готових комплектів в Запоріжжі збиратимуть готові автомобілі.
За матеріалами:
ТСН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас