Google випустила фінальну збірку Android 11 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google випустила фінальну збірку Android 11

Технології&Авто
395
ОС Android 11 стала доступною для смартфонів.
Про це повідомляється на сайті операційної системи.
Нова версія Android включає в себе ряд оновлень, які стосуються обміну повідомленнями між користувачами, питань конфіденційності та контролю над управлінням гаджетів. Зокрема, на девайсах стали доступні нові повідомлення для чатів з месенджерів, що дозволяють листуватися з користувачами прямо з екрану блокування пристрою. Також з’явилася можливість виділення конкретних чатів, щоб вони відображалися поверх інших листувань і додатків.
На смартфонах, що підтримують операційну систему, з’явиться функція запису екрана з захопленням звуку з мікрофона або безпосередньо з пристрою. Елементи управління мультимедіа були перенесені з розділу сповіщень на панель швидких налаштувань для більш комфортного вибору джерела аудіо і відео при відтворенні контенту. Представники Google повідомили, що телефони на базі Android 11 стали підтримувати бездротове підключення до платформи Android Auto.
На сторінці ОС повідомляється, що в компанії переробили налаштування конфіденційності. Зокрема, користувач може налаштувати, які програми мають доступ до камери, мікрофона, розташування пристрою. Якщо користувач тривалий час не відкриває певний додаток, то налаштування дозволів скидаються. Можливість управління розумними пристроями винесли в окреме меню.
Журналісти видання TechCrunch повідомили, що в першу чергу нова ОС буде розгорнута на смартфонах серії Google Pixel, OnePlus, Xiaomi, Oppo і Realme. Пізніше Android 11 буде доступна для завантаження на практичних всіх сучасних смартфонах, що вийшли в останні роки.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас