Кабмін планує приватизацію ОПЗ, ОГХК і "Президент-готелю" до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін планує приватизацію ОПЗ, ОГХК і "Президент-готелю" до кінця року

Казна та Політика
224
У проєкті плану дій уряду на 2020 рік передбачається приватизація до кінця року АТ “Об’єднана гірничо-хімічна компанія”, ПАТ “Одеський припортовий завод”, ДП “Завод “Електроважмаш”, вугільної компанії “Краснолиманська” та ПрАТ “Президент-готель”.
Про це йдеться у проєкті плану дій уряду на 2020 рік.
Відповідно до проєкту плану дій, ставиться завдання Фонду держмайна завершити приватизацію перерахованих об’єктів не пізніше грудня 2020 року.
Як обґрунтування для таких дій названі укази президента, прийняті у вересні і листопаді минулого року.
Також у проєкті плану дій уряду передбачене затвердження для 15 найбільших держкомпаній політики власності, індивідуального плану заходів з корпоративного управління, ключових показників діяльності наглядової ради.
Йдеться, зокрема, про “Нафтогаз”, “Укроборонпром”, “Енергоатом”, “Укргідроенерго”, “Укрзалізницю”, “Укрпошту”, аеропорт “Бориспіль”.
“У переліку також Адміністрація морських портів України, НЕК “Укренерго”, Державна продовольчо-зернова корпорація України, “Аграрний фонд”, поліграфкомбінат “Україна”, “Украерорух”, ДАК “Автомобільні дороги України” та “Оператор ГТС України”, – йдеться у повідомленні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас