Google побудує власне місто поблизу головного офісу в Кремнієвій долині — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Google побудує власне місто поблизу головного офісу в Кремнієвій долині

Фондовий ринок
622
Google подав заявку в муніципалітет міста Маунтін-В’ю, штат Каліфорнія, на дозвіл побудувати автономний кампус поблизу своєї штаб-квартири.
Про це пише видання Business Insider.
Новий кампус буде охоплювати територію площею 16,18 га і включати парки і спортивні майданчики, торгові площі, ресторани і доступне житло. Його планують назвати Middlefield Park.
Також компанія планує додати 1850 житлових одиниць, з яких 20% буде доступним житлом – його віддадуть муніципалітету Маунтін-В’ю.
Відзначається, що в новому кампусі Google офісні площі займуть 120 773,95 кв. м, 2787 кв. м – відведуть під ресторани, магазини і послуги, і ще близько 2 тис. кв. м виділять для громадських місць.
У Google хочуть, щоб по міському кампусу можна було ходити пішки і їздити на велосипеді, а всі необхідні об’єкти знаходилися на відстані 10 хвилин пішки.
Поки проект перебуває на ранній стадії і його вартість не називається.
Видання відзначає, що Google не єдина технокомпанія, яка активно інвестує в створення нових офісних комплексів. Раніше Amazon і Facebook оголосили про плани побудувати нові офісні простори. Amazon планує побудувати шість техно-хабів, а Facebook підписав договір про будівництво нового офісного центру в Нью-Йорку, загальною площею 220 000 кв.м.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас