Іпотечне кредитування за тиждень зросло на 1,5% — Шмигаль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Іпотечне кредитування за тиждень зросло на 1,5% — Шмигаль

Особисті фінанси
952
Програма іпотечного кредитування за тиждень зросла на 1,5%.
Про це заявив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у Верховній Раді України під час «Години запитань до Уряду».
Прем’єр-міністр додав, що на сьогодні ставка за іпотекою вже доступна менш ніж під 10%: «Це те, що обіцяли Президент і Уряд. Буквально зранку проводили нараду з банкірами: на 1,5% за тиждень зросла програма іпотечного кредитування в Україні загалом. Це стимулюючі фактори, які створюють додаткові робочі місця та розігрівають економіку».
Відповідаючи на запитання народних депутатів, Прем’єр-міністр відзначив, що підприємства приватної власності на сьогодні активно використовують урядові програми стимулювання малого та середнього бізнесу для погашення заборгованості по заробітній платі.
«І це якраз ті інструменти, які Уряд і Верховна Рада надають бізнесу для можливості управляти процесом зменшення боргів по зарплаті зокрема», — зазначив Денис Шмигаль.

Довідка Finance.ua:

  • У Мінекономіки анонсували появу нових програм з кредитування середнього бізнесу, а також розширення програми іпотеки для громадян.
  • Кабінет Міністрів, а також Міністерство економіки, Міністерство фінансів, Національний банк працюють над розробкою нових програм стимулювання економіки та кредитування.
  • Іпотечне кредитування переживає фазу відновлення, оскільки нині попит на цей продукт серед українців значно збільшився.

Іпотека на житло в Україні. Безкоштовний каталог 🏡

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас