Xiaomi представила багатофункціональну NFC-мітку за 3 долари — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Xiaomi представила багатофункціональну NFC-мітку за 3 долари

Технології&Авто
1145
У 2014 році Xiaomi випустила продукт під назвою Xiaomi NFC Touch Sticker, а тепер компанія представила друге покоління того ж самого гаджета під назвою Xiaomi NFC Touch Sticker 2.
Пристрій пропонується за ціною всього 3 долари. Як і інші NFC-мітки, Xiaomi NFC Touch Sticker 2 дозволяє смартфону виконувати певну команду при наближенні. Записувати інформацію на NFC-мітку можна за допомогою програми Mijia.
Наприклад, достатньо приклеїти таку мітку на тумбочку біля ліжка або світильник і запрограмувати її на активацію безшумного режиму смартфона. Перед сном достатньо піднести смартфон до мітки і він не потривожить вас до ранку. У машині таку мітку можна налаштувати на включення Bluetooth, GPS і запуск програми для навігації.
Насправді, перелік потенційних сценаріїв використання Xiaomi NFC Touch Sticker 2 величезний. Виробник стверджує, що Xiaomi NFC Touch Sticker 2 підтримує понад 2200 розумних пристроїв і 89 платформ Інтернету речей від таких компаній, як Philips і Op, а також власну екосистему Xiaomi.
За матеріалами:
iXBT.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас