«Київводоканал» попередив киян про новий вид шахрайства (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Київводоканал» попередив киян про новий вид шахрайства (фото)

Особисті фінанси
9846
«Київводоканал» звернув увагу споживачів на новий вид шахрайства: на під’їздах будинків почали з`являтись оголошення про послуги «обробки зливу раковини, ванни та туалету без зняття труб», що нібито необхідні у зв`язку зі збільшенням водопровідних засмічень.
Про це повідомила пресслужба відомства у FACEBOOK.
“Оголошення вводить в оману мешканців та створює враження, що зазначені роботи потрібно виконувати обов’язково”, – зазначається у повідомленні.
Київводоканал попередив, що не має жодного відношення до подібної діяльності і рекомендує не телефонувати за вказаними номерами та не відчиняти двері особам, що пропонуватимуть подібні послуги.
«Київводоканал» попередив киян про новий вид шахрайства (фото)
“Просимо максимально поширити зазначену інформацію серед населення та попередити мешканців про дії ймовірних шахраїв, які для одержання прибутку навмисне створюють оголошення, що вводять людей в оману”, – наголосили у відомстві.
Як дізнатися, що оголошення реальне: оголошення для споживачів від ПрАТ «АК «Київводоканал» обов’язково містять повну назву підприємства та актуальні контактні телефони для ідентифікації та перевірки інформації.

Кращі картки для оплати комуналки

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас