Український сервіс відеострімінгу Restream залучив 50 мільйонів доларів інвестицій - ЗМІ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український сервіс відеострімінгу Restream залучив 50 мільйонів доларів інвестицій - ЗМІ

Фондовий ринок
493
Стартап Restream, який створений українцями і базується в Остіні (США), залучив в ході раунду А 50 млн доларів інвестицій від декількох інвесторів, зокрема – Sapphire Ventures and Insight Partners.
Про це повідомляє Techcrunch.
Зазначається, що сервіс відеострімінгу Restream охоплює близько 30 платформ, включаючи Facebook, LinkedIn, Twitch, Twitter і YouTube, і дозволяє людям також приймати відео з таких платформ, як Zoom, і ретранслювати його на платформи для більшої аудиторії.
“Сервіс працює за моделлю freemium, при цьому більшість клієнтів користуються ним безкоштовно, а інші платять від 19 до 299 доларів на місяць, в залежності від рівня обслуговування”, – пише видання.
“Компанія почала свою діяльність в світі ігор, але сьогодні також обслуговує більш широке коло творців, музикантів і підприємств, що використовують цю послугу як для управління внутрішніми і B2B-комунікаціями, так і для своїх широких маркетингових проектів.
Серед відомих організацій, які використовували Restream, – Всесвітня організація охорони здоров’я, яка провела на платформі благодійний концерт “Єдиний світ Разом вдома”, щоб підняти настрій на початку пандемії Covid-19 і мала близько 270 мільйонів глядачів”, – додає Techcrunch.
Українці Олександр Худа і Андрій Суржинський заснували Restream в січні 2015 року.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас