Креді Агріколь підтримує міжнародну конференцію Black Sea Grain & Oil Trade 2020 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Креді Агріколь підтримує міжнародну конференцію Black Sea Grain & Oil Trade 2020

Особисті фінанси
22
Вже одинадцятий рік поспіль Креді Агріколь Банк підтримує міжнародну конференцію Black Sea Grain в якості ексклюзивного фінансового спонсора. Цьогоріч два знакові заходи агроринку ― Black Sea Grain та Black Sea Oil Trade, об’єднані в один ― Black Sea Grain & Oil Trade 2020, що відбудеться 2 та 3 вересня в Event Hall Obolon на березі Дніпра.
Серед учасників конференції міжнародні виробники та переробники зернових та олійних культур, трейдери, агрохолдинги, банки та інвестиційні фонди, торгові біржі, представники Уряду, галузевих асоціацій тощо.
«11 років тому Креді Агріколь Банк започаткував добру традицію ― у якості ексклюзивного фінансового партнера підтримувати один із найбільших світових зернових форумів. Відтоді вона перетворилася на щорічну почесну місію для нашого банку. І це є цілковито закономірно. Адже група Креді Агріколь ― стратегічний партнер для агрокомпаній всього світу, ми представлені в 47 країнах. Курс на підтримку аграрної галузі зафіксований на найвищому рівні ― в Середньостроковому плані розвитку Групи. Банк надає клієнтам не тільки якісні фінансові послуги та сервіс, ми є надійним партнером для всіх учасників агроринку – від виробника до кінцевого споживача. Таким чином ми робимо свій внесок у розвиток агросектору!» − відзначила Лариса Бондарєва, заступниця голови правління Креді Агріколь Банку.
На відвідувачів міжнародної конференції Black Sea Grain & Oil Trade 2020 очікує ексклюзивна аналітика агроринку від світових експертів, обговорення глобальних макроекономічних і регіональних тенденцій, довгострокові прогнози на сировинних ринках, а також жвавий нетворкінг з представниками понад 20 країн світу.
Детальніше про захід читайте тут: https://www.ukragroconsult.com/uk/conference/bsg2020
За матеріалами:
Креді Агріколь Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас