Polaroid представила кишеньковий принтер без чорнила з водостійкими фотографіями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Polaroid представила кишеньковий принтер без чорнила з водостійкими фотографіями

Технології&Авто
452
Компанія Polaroid випустила мініатюрний кольоровий принтер для любителів мобільної фотографії розміром трохи більше ніж смартфон. Оригінальний пристрій під назвою Hi-Print 2х3 здатний роздруковувати фотографії без проводів і розетки під рукою всього за хвилину і сумісний практично з будь-якими гаджетами на Android і iOS.
Як працює принтер
На відміну від моделей компактних принтерів на базі технології Zero-Ink, новинка Polaroid використовує метод сублімації, розповідає Gizmochina. Завдяки такому рішенню фотографії отримують кращу кольоровість і насиченість. Крім того, зображення наносяться не на традиційний фотопапір, а на водостійкі аркуші, що мають клейку поверхню з одного боку.
Пристрій дозволяє роздруковувати знімки розміром 5,3 х 8,6 см з Android-пристроїв і гаджетів під управлінням iOS за допомогою модуля Bluetooth, при цьому весь процес займає не більше ніж одну хвилину. Мобільний додаток також передбачає редагування фотографій – застосування фільтрів, використання стікерів або додавання тексту.
Дизайн і характеристики
Polaroid Hi-Print виконаний в білому пластиковому корпусі з декоративним елементом на торці і оснащений вбудованим акумулятором на 640 мАг, який дозволяє надрукувати до 20 фотографій на одному заряді. Важить компактний прилад 255 грамів, а його габарити складають 175×101×46 мм.
Ціна
Вартість принтера в комплекті з двома упаковками паперу по 20 аркушів складе 130 євро (4 209 гривень), у продаж новинка надійде вже 10 вересня.
За матеріалами:
internetua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас