Ігрова миша Mindshunter Zephyr отримала вбудований вентилятор і ціну від $89 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ігрова миша Mindshunter Zephyr отримала вбудований вентилятор і ціну від $89

Фондовий ринок
392
На краудфандинговій платформі Kickstarter запущено кампанію зі збору коштів, необхідних для випуску ігрової комп’ютерної миші Zephyr. Особливістю цього пристрою є наявність вбудованого вентилятора, який покликаний охолоджувати руку користувача під час палких ігрових баталій.
Дизайн ігрової миші Mindshunter Zephyr передбачає наявність великої кількості отворів в корпусі. Такий підхід забезпечує відразу кілька переваг. По-перше, за рахунок меншої кількості використовуваного матеріалу пристрій має невелику масу – 68 г. По-друге, через отвори добре видно вбудоване RGB підсвічування. Нарешті, через отвори на долоню користувача надходить повітряний потік, що генерується вбудованим вентилятором, що дозволяє охолодити руку. Для активації вентилятора і управління режимами його роботи на корпусі передбачено додаткову кнопку.
Журналісти ресурсу The Verge вже змогли отримати в своє розпорядження попередній зразок ігрової миші Mindshunter Zephyr і протестували його. Зазначається, що сама по собі миша досить хороша. Вона має легку і міцну конструкцію, всі кнопки приємно клацають, сенсор з роздільною здатністю 16 000 точок на дюйм дуже чуйний, а можливості RGB-підсвічування досить великі.
Що стосується вбудованого вентилятора, то він досить гучний навіть на 70% від максимальної швидкості обертання. При цьому охолоджуючий ефект для долоні не можна назвати видатним. Але після деякого простою в теплому приміщенні миша відчувається холодною завдяки обдуву її корпусу.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас