Forward online інтегровано із державним сервісом check.gov.ua — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forward online інтегровано із державним сервісом check.gov.ua

Особисті фінанси
26
Forward Bank доєднався до державного сервісу для перевірки квитанцій check.gov.ua та інтегрував із ним Інтернет-банк Forward online і його мобільній додаток.
Отже, з 10 серпня 2020 року клієнти Forward Bank мають можливість отримати електронні квитанції за оплату послуг через сервіс check.gov.ua. Раніше для підтвердження оплати за державну послугу в держустанову потрібно було принести квитанцію з банку з мокрою печаткою. На сьогоднішній день всі установи, що надають державні послуги, приймають електронні квитанції. Тож, клієнтам Forward Bank надавати документ про оплату з мокрою печаткою не потрібно, достатньо здійснити платіж в Forward online та завантажити електронну квитанцію через державний сервіс. Таким чином співробітник державного органу зможе отримати підтвердження оплати за допомогою сервісу для перевірки квитанцій check.gov.ua.
Так, щоб перевірити оплату треба зайти на сервіс check.gov.ua, обрати установу, через яку була здійснена операція – Forward Bank, ввести номер квитанції та натиснути кнопку «Перевірити». Сервісом check.gov.ua надаються такі дані по платежу: статус платежу; одержувач платежу; сума платежу; дата платежу; призначення платежу.
Нагадуємо, що всі послуги в Інтернет-банку Forward online оплачуються без комісій. Заощаджуйте свій час та гроші! Користуйтесь Forward online та сервісом check.gov.ua.
За матеріалами:
Форвард
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас